Kreativitet for hjertet

Enhanced Nilfisk

Enhanced Nilfisk

Støvsugerlampen

Herreværelse / “Man Cave” / værksted / kontor. Kært barn, mange navne. Her i hjemmet har min mand et Herreværelse, og jeg har et Pigeværelse, hvilket er hvad vi kalder mit kontor.

Jeg er ved at “hjælpe” min mand med at indrette hans Herreværelse, og jeg har fundet på en del fine ting til ham. Han bliver altid spurgt om, hvad han syntes om mine ideer til hans Herreværelse, og det hænder da også, at han siger nej. Jeg må dog indrømme, jeg er super glad for, at min Nilfisk-lampe var en af de ting, som fik to tommelfingere op. For den er blevet så fin.

Igen var jeg heldig og fandt en gammel Nilfisk støvsuger i Den Blå Avis til 150 kr. Jeg fik den skildt ad og vasket toppen og de dele, som skulle bruges igen. Efter at være blevet grinet af af et par autolakører, når jeg spurgte dem om de ville male den for mig, måtte jeg indse, at jeg selv skulle spraymale den. Jeg har aldrig arbejdet med spaymaling før. Så jeg gik til den lokale farvehandler, der var rigtig behjælpelig med gode råd.

Hjemme igen fik jeg konstrueret et afdækningstelt ved brug af en hula-hop-ring, afdækningsplastik og malertape – ja, det var en ægte Storm P. konstruktion. Alle delene blev først spraymalet med hvid mat spraymaling (Motip, Color Spray), og herefter har de to store dele af Nilfisken fået en omgang med metallisk blå maling (Motip, Autolack, Acryl).

Da alle dele var helt tørre, samlede jeg så Nilfisken igen, satte ledning i og fik min mand til at hænge den op. Den er bestemt et unika. Men den passer ganske fint ind sammen med både badenymfer (GreenGate) i den blå sofa (Polo, Ilva) og Breaking Bad inspireret Beer logo (Etsy).

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *