bananbrød

Dette bananbrød er nok nærmere en kage end et brød, da er er meget sukker i. Det er super lækkert og meget børnevenligt. 

Det er et lækkert bananbrød og opskriften er ekstremt nemt at smide sammen. Du kan tilføje lidt skåret banan ovenpå, før det skal i ovnen, eller drysse nogle nødder eller endda røre nogle hakkede nødder eller chokoladestykker i dejen

Denne opskrift på bananbrød med olie er velsmagende og enkel at lave. Din familie vil elske dette lækre bananbrød uden smør.

Gå bananas I bananbrød

Dette er en fantastisk måde at bruge de modne bananer, ingen ønsker at spise! Jo mere modne bananerne er, jo sødere og bedre bliver bananbrødet. Dette brød er fantastisk lækkert, når det smøres med lidt smør.

I opskriften har jeg skrevet du skal bruge 3-4 bananer dette giver en god banansmag. Er du vild med bananer eller har flere modne liggende, kan du sagtens komme op til 6 bananer i opskriften. Dette giver det mest vidunderlige resultat, så selv aberne i Zoo ville gå amok.

Ingredienser

  • 100 g valnøddeolie
  • 180 g sukker
  • 2 æg
  • 3-4 bananer moset
  • 200 g mel
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 3 spsk mælk
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 tsk mandelessens
  • 60 g hakket pekannødder

Instruktion

  1. Bland valnøddeolie og sukker i en skål og rør det godt sammen med en håndmikser
  2. Kom æg i og pisk godt
  3. I en anden skål blandes mel, natron, bagepulver og salt og banan.
  4. Bananer, mælk, mandelessens, vaniljeekstrakt og pekannødder blandes sammen med æg, sukker og olie. 
  5. Kom mel i skålen og miks det godt samme med håndmikseren. 
  6. Tænd ovnen på 180 grader
  7. Dejen kommes i en brødform og bages i 45 min.

Bananbrød kan fryses i op til tre måneder

Den bedste bananbrødsopskrift – Fugtig og så lækker, denne opskrift er så nem at lave og giver virkelig det bedste bananbrød hver gang.