Chokoladesmåkager

Disse bløde chokoladesmåkager har en intens chokoladesmag og næsten brownie-lignende tekstur. De er en af ​​mine personlige favorit opskrifter.  Det tager tre dage at lave denne opskrift, så vær opmærksom på hvornår du går i gang.

De er en drøm for chokoladeelskere! De er sprøde udenpå og bløde indeni og hvem ville ikke elske det.

Disse kæmpe chokoladesmåkager er fyldt med lækker chokolade og havsalt. Spring ikke havsalt over, det gør hele forskellen. Jeg har spist flere af disse end jeg burde da jeg testede opskrifter, og det var hver eneste kalorie værd.

Ingredienser til chokoladesmåkager

  • 210 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk havsalt
  • 175 g smør
  • 180 g lyst muscovadosukker
  • 1 æg
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 280 g 70% mørk groft hakket chokolade
  • 1 spsk Nespresso vaniljekaffe (kapsel)

Instruktion

  1. Sigt mel, natron, salt og bagepulver i en skål
  2. I røremaskinen røres sukker og smør i 5 min. ved høj hastighed
  3. Æg kommes i røremaskinen og der røres i 2 min. ved mellem hastighed
  4. Kom vaniljeekstrakt og kaffe i røremaskinen og rør i 2 min. ved mellem hastighed
  5. Melblandingen kommes i røreskålen og der røres i 1 min. ved  mellem hastighed.
  6. Chokoladen vendes i med en dejskraber.
  7. Kom dejen i en skål og sæt den 24 timer i køleskabet.
  8. Tag dejen ud af køleskabet og lad den stå og hvile i 30 minutter inden du tager den i brug
  9. Brug en cookie-scooper til at lave kagerne med.
  10. Sæt ovnen på 180 grader
  11. Bag kagerne i oven i 7 min. og roterer formen 180 grader og bag dem yderligere 7 min.