Kreativitet for hjertet

Enhanced Fotorammer

Enhanced Fotorammer

Små glimt fra en svunden tid

På væggene i mine bedsteforældres hjem hang en masse små jernrammer med sort/hvide fotografier, der indfangede store begivenheder som bryllupper, barnedåb og runde fødselsdage. Så længe jeg kan huske, har jeg altid beundret de mange fine rammer. Ikke så meget for billedernes skyld som for rammerne selv.

Efterhånden som mine bedsteforældre flyttede på plejehjem og ikke havde den samme vægplads som før, gav de rammerne til mine forældre. Mine forældre beholdte fotografierne, og jeg fik rammerne. I en del år havde jeg dem blot liggende i en skuffe, da jeg ikke helt havde fundet ud af, hvad jeg skulle bruge dem til. Men en dag på DR så jeg en udsendelse om Hendes Majestæt Dronning Margrethe, der lavede decoupager; og så gav det pludselig mening, hvad de gamle jernrammer skulle bruges til. Så siden 2006 har jeg lavet decoupage i fotorammer.

Her er lim, lak og forskellige materialer,  som jeg bruger til mine små kunstværker.

bruderammebruderamme2

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *