jennymax.dk Body Wrapper

Jul i Disney World – Disney Hollywood Studios

Jul i Disney World – Disney Hollywood Studios

Disney’s Hollywood Studios

I de kommende år gennemgår Disney’s Hollywood Studios en gennemgribende ombygning, hvilket gør at man som besøgende møder mange “vægge” som skjuler de store byggepladser.  Lidt lige som i København med metrobyggeriet.  Det er først i 2020 at ombygningerne skulle være færdige, så personligt ville jeg nok vente med at besøge parken her.

Når ombygningen er færdigt vil man kunne glæde sig til et Toy Story Land og et Star Wars Land, for at gøre plads til dette er der nogle gamle forlystelser som har må overgive pladsen her til, personligt savner jeg julelysshowet The Osborne Family Spectacle of Dancing Lights

Det er ikke fordi der ikke er noget at opleve i Disney’s Hollywood Studios mens renoveringen står på, for det er der bestemt.  Parken kan uden besvær oplevelse på en dag, selv om den er 55 ha stor og altså større end Magic Kingdom Park på 42 ha

Jeg gentager lige igen vigtigteden af at have downloadet Disneys planlægnings App My Disney Experience til sin smartphone, da det gør det meget lettere at holde styr på hvad, hvem og hvornår.

Det kan anbefales at besøge Disney’s Hollywood Studios den 25. december når, da det er her det største pres ligger på Magic Kingdom.

De første 3 FP (fastpass) du skal booke til denne dag er Fantasmic! (Klokken 20:30),Indiana Jones Epic Stunt Spectacular! (klokken 12:00) og Star Tours (omkring klokken 11:00), hvor to af dem er shows.

Fantasmic er  Disney’s Hollywood Studios’ “fyrværkerishow”, hvor du inviteres in i Mickey Mouses drømme verden, fyldt med skurke og helte gennem et show der foregår til lands, vands og i luften, det er vildt imponerende og bestemt værd at bruge et FP på.  Dette kolliderer med Star Wars: A Galactic Spectacular som er et andet show, men efter min mening er Fantasmic et must.

Det er vigtigt at stå klar ved indgangen ca 45 min før end parken åbner, så du kan få en god plads i køen til at komme ind.  Det første du gør er at gå direkte  med raske skridt til Toy Story Mania og stil dig i køen.  Syntes du det var sjovt at skyde aliens med Buzz og Woody, kan det godt svare sig at tage en tur til med det samme. Så er det tid til endnu en rask gå tur til den anden ende af parken for at prøve Rock ‘n’ Roller Coaster og Twilight Zone Tower of Terror.

Så er det tid til at få jordforbindelse igen med en lille snackpause så find The Trolley Car Café og tag en kop kaffe og denne fantastiske muffin Chocolate Peanut Butter Crunch Cupcake ( tidligere kendt som Butterfinger Cupcake), den kan med god mening deles af to personer, da den er lidt af et måltid i sig selv.

Når du har fået brugt dine FP til Star Tours og Indiana Jones, er det tid til at få noget frokost.  Jeg har tidligere nævn vigtigtheden af bordreservation, men hvor det ikke var nødvendigt at booke bord til frokost i Magic Kingdom. I Disney’s Hollywood Studios er det lidt anderledes, da der er mange gode steder som hurtigt bliver fyldt op. Et sted som absolut skal opleves er 50’s Prime Time Café, der har det perfekte retro 50’er tema, en tid for blandt andet TV-dinners.

Efter du har fået en reprimande om at spise alle dine grøntsager på 50’s Prime Time Café er du nu klar til at opleve to søde shows Beauty and the Beast-Live og Voyage of The Little Mermaid.

Du har endnu et show i vente, dette er mit personlige favorit show og intet besøg til Disney’s Hollywood Studios er komplet uden Muppet*Vision 3D. Jeg er stor fan af Muppets humor og dette show er fyldt med klassiske Muppets onliners.

Det er ved at være sent på eftermiddagen og du har allerede fået oplevet mange indtryk ind under huden, så det er nok ved at være tid til at få et lille pit-stop med kaffe og kage.

Hollywood Scoops er stedet hvor du kan få den beste is i hele Disney’s Hollywood Studios. Vejret er lunt i Florida på denne årstid, så det er bestemt is vejr. Bestil en Brownie Sundae den kan godt deles af to mennesker, men den smager så godt at du nok ikke har lyst til at dele den med nogen.

Tiden inden Fantasmic, er god til at få kigget mere på alle Star Wars forlystelserne, hvor de fleste er udstillinger med rekvisitter eller bag-om-filmen. Der er en god del af vælge i mellem og jeg kan her i blandt anbefale, Star Wars: A Galaxy Far, Far Away eller Star Wars Launch Bay Theater. 

Bordreservationen til aftensmad skal helt bestemt ligge hos Sci-Fi Dine-In Theater Restaurant – Drive in restaurant hvor man sidder og spiser i gamle biler mens der kører klip fra gamle kiksede Sci-Fi film. Det er en oplevelse du absolut må have med.

Dagen i Disney’s Hollywood Studios er en mere stille dag end dagene i Magic Kingdom, hvor der er god mulighed for at få hvilet benene lidt. En god ting er at sætte sig ind i Walt Disney: One Man’s Dream, der i juletiden viser forskellige julefilm. Det er et rart sted at slappe lidt af fra alle indtrykkene fra parken og skulle det regne er dette bestemt stedet at finde hen.

Denne lille quick-guide til Disney’s Hollywood Studios har forhåbenligt givet dig nogle brugbare ideer til hvordan du kan planlægge dit besøg. Jeg har selv haft stor glæde af at bruge den som udgangspunkt for mine besøg.

SaveSave

SaveSave