Kreativitet for hjertet

Enhanced Skænk

Enhanced Skænk

Rumdeler med patina

Denne skænk købte jeg i 2004 i en genbrugsbutik. Den var oprindelig brun-bejdset og havde fire skuffer i midten. Skufferne har jeg taget ud og i stedet sat en hylde i for at gøre den mere luftig at se på. Jeg har malet selve skænken med hvid maling (Flügger IN-248) og valgt en sart grøn farve (Flügger IN-563) til at fremhæve udskæringerne med. For at give den en ekstra detalje har jeg brugt to små embelishments fra et scrapbook kit til at sætte på udskæringens blomst. Slutteligt har jeg bundet et støvet grønt bånd om nøglerne til skabslågerne.

Kennet 02 Kennet 01

Skænken bruges som rumdeler i mit arbejdsværelse, og derfor skulle der også gøres noget ved bagsiden. Da der var en del huller i bag-beklædningen, var det ikke blot at male den hvid som resten af den. Jeg har valgt at male rammen sort for at lave en kontrast til det hvide, men mest af alt for at gøre det lettere at sætte de tre stykker tapet op. Tapetet har jeg købt gennem Wallpaper from the 70s, som har mange fantatiske retro-tapeter. Efter at have sat tapet op med tapetklister har jeg givet det to gange med mat gulvlak, således at det kan tørres over med en klud.

Kennet 04 Kennet 06

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *