pistaciemuffins

Disse pistaciemuffins har en vidunderlig unik smag, der er sådan en dejlig afveksling fra traditionelle muffinopskrifter. De er super nemme at lave og en af ​​de gode ting ved muffins er, at de normalt er lavet med simple ingredienser.  

Pistaciemuffins er gode til så mange forskellige sammenkomster , eksempelvis hvis det er din tur til at medbring kage til kollegaerne eller skal have noget med til brunch med familien. 

Denne opskrift på pistaciemuffins smager som om de kom fra et bageri med deres perfekte konsistens  og lækre smag af pistacie. Der er tale om ren forkælelse af dine smagsløg. 

 

Ingredienser

  • 60 g usaltet pistacienødder
  • 145 g usaltet smør
  • 90 g cream cheese
  • 340 g sukker
  • 3 æg
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 175 g mel
  • 1/2 spsk salt
  • 135 g hakket saltet pistacienødder

Instruktion til pistaciemuffins

  1. Blend de usaltet pistacienødder.
  2. Bland de blendede pistacienødder, cremecheese og smør Rør det på røremaskinen i 5 min. på høj hastighed.
  3. Opvarm ovnen til 180 grader
  4. Tilsæt sukker og rør ved mellem hastighed i 2 min.
  5. Tilsæt æg og vaniljeekstrakt og rør i 2 min på lav hastighed
  6. Tilsæt salt og mel og rør i 1 min på lav hastighed
  7. Vend med en dejskraber de hakkede pistacienødder i. 
  8. I en muffinform beklædt med papirforme fordeler du nu dejen. Der skal bruges 3 cookie-scoop-skeer til hver muffin.
  9. Bag muffins i oven i 15 min. og roterer formen 180 grader og bag dem yderligere 15 min.

Pistaciemuffins er utrolig lækre og har en behagelig nøddesmag Du kan prøve at tilføje noge især når man tilføjer mandelekstrakt, da smagskombinationen af ​​mandler og pistacienødder er meget god. 

Disse pistaciemuffins kan fryses i optil 2 måneder. De kan også laves som minimuffins, her skal du kun bruge 1 cooke-scoop-ske per muffin.

Jeg har lavet en almindelig flormelis-glasur og malet glasuren med grøn frugtfarve.